De familie Swijnenburg is al sinds 1927 actief in de wereld van transport en logistiek. Uniek is dat zelfs in 2018 er nog vele Swijnenburg families ondernemend bezig zijn in het vervoeren van goederen.   

 collage vroeger 4

collage oude fotos

Zoals ook wij, 

Arie Swijnenburg Transporten v.o.f.

Vanaf 01-07-1980 zijn we actief in het wegvervoer door Nederland, Duitsland (Rhurgebied) en de Benelux. 

Samen met onze relaties en planning worden er dagelijks vele transporten gerealiseerd. Vandaag de dag zijn 11 wagens dagelijks bezig met het vervoeren en afleveren van goederen. Door de korte lijnen die wij met u hebben, kunt u al het regelwerk aan ons overlaten. Één telefoontje is genoeg! 

Bij Arie Swijnenburg Transporten weet u zeker dat uw producten en materiaal worden getransporteerd met het modernste materiaal. Vooral het trekkende materiaal is erg jong en voorzien van zuinige, milieuvriendelijke motoren. Daarmee voeldoen ze aan de strenge milieuseisen.

Ons wagenpark bestaat uit verschillende eenheden en combinaties. Zo word altijd het juiste materiaal ingezet voor uw lading. 

Goed materiaal is het halve werk. De mensen die ermee werken zijn net zo belangrijk!

 

 collage Opas Leste Stalen Ros

vroeger kopie

AST September 2019 kopie

 

Track & Trace 

Al onze wagens zijn uitgerust met een track & trace systeem. Hierdoor is het voor ons eenvoudig te bepalen waar een voertuig en uw materiaal zich bevindt. Hierdoor kunnen wij op elk moment van de dag bijsturen en kunnen eventuele vertragingen tijdig gecommuniceerd worden.

 

Laat ons ook uw goederen transporten, wij zijn u graag van dienst!

- Jong, modern wagenpark

- Snelle service

- Korte lijnen met de planning en chauffeurs 

- Ervaren chauffeurs

- Familiebedrijf sinds 1980

 

collage 1

 

collage 3