Terug naar overzicht

Vervoer van spoormaterieel en materiaal voor verschillende takken en sectoren binnen de infrastructuur. Denk hierbij aan wegenbouw, beton en waterbouw, energie en telecom is voor ons dagelijkse bezigheid.

Binnen ons wagenpark hebben wij materiaal speciaal ingericht voor dit werk.

 

20170607 135757 edited 2

 18

 

We beschikken over een semi dieplader met 3 stuurassen die ook handmatig bedient kan worden vanuit de cabine van het trekkend voertuig. Daarnaast is hij tot 27 meter uitschuifbaar.

De opleggers voor dit werk zijn voorzien van een spoorrail zodat spoorwegmaterieel gemakkelijk en veilig vervoerd kan worden.

Rongrijen en iedere meter vastzetogen voor spanbanden en spankettingen mag zeker niet ontbreken bij ons materiaal.

Één van onze trekkers die ook ingezet kan worden als bakwagen, beschikt over een 37 ton meter kraan met een bereik van 12.60. Daarnaast is ons wagenpark aangevuld met een nieuwe krachtpatser, een 4-assige Daf CF met een 71 ton meter kraan met een bereik tot 21 meter. Tevens beschikken wij over een Jib, een extra knikarm welke aan deze wagen te bevestigen is. Hierdoor wordt het bereik van de kraan 30 meter. Zo worden de mogelijkheden om te lossen voor de kraan vergroot. Denkt u hierbij aan levering op bepaalde hoge of slecht te bereiken locaties. 

 

collage bvrp58

 

 

collage rijplaten

74 BNK 5 7

 

74 BNK 5 3

 

74 BNK 5 4 kopie